Image Alt

Gerger Film

Zagrebački konjički savez

Već nekoliko godina surađujem s Zagrebačkim konjičkim savezom, pružajući im profesionalne video usluge na njihovim različitim događanjima i turnirima.

Tijekom dosadašnje suradnje, stvorio sam gotovo 100 promo videa za Zagrebački konjički savez, prilagođenih njihovim potrebama za promocijom na društvenim mrežama. Svaki od tih 100 videa takva organizacija je objavila bez oklijevanja, a to mi predstavlja veliku satisfakciju i potvrdu kvalitete mog rada.

Posebno ističem svoje iskustvo u live streamingu konjičkih natjecanja, koja često traju tijekom cijelog dana. Sudionici, kao i publika, imaju priliku pratiti svaki trenutak uživo, stvarajući autentično iskustvo i povećavajući prisutnost događanja. Jedan od primjera mog rada možete pronaći u video pozivnici za natjecatelje i sponzore, koju sam kreirao kao sastavni dio ovog članka.

Svi moji dosadašnji radovi mogu se pronaći na Instagram i YouTube kanalima Zagrebačkog konjičkog saveza, gdje sam stvorio bogat portfolio raznolikih i zapaženih videozapisa. Raznolikost mojih projekata odražava moju strast prema stvaranju kreativnih, atraktivnih i relevantnih sadržaja koji pridonose promociji konjičkog sporta i događanja.

Ako želite unaprijediti svoje događaje kroz vizualno privlačan i učinkovit video sadržaj, slobodno me kontaktirajte. Radujem se novim izazovima i prilici da i vašu priču pretvorim u nezaboravan video doživljaj.

GERGER FILM
Potrebno vam je snimanje vjenčanja ili izrada promo videa? Kontaktirajte me.