Gerger Film predstavlja obrt posvećen proizvodnji vrhunskih video sadržaja.

Nudimo raznolike usluge, uključujući snimanje promo filmova, spotova, filmova, live streamova, televizijskih emisija, vjenčanja, trailera i mnogo više. Naš portfelj obuhvaća suradnju s televizijama i marketinškim agencijama, za koje kreiramo emisije, streamove i reklame. Koristimo vrhunsku opremu kako bismo osigurali visokokvalitetan materijal, svjesni da uspjeh nije samo u kameri, već i u stručnosti u kadriranju, montažnim postupcima, svjetlu, zvuku i mnogim drugim elementima koji doprinose izvrsnosti svake produkcije. Čak i snimke s mobilnih telefona, u našim vještim rukama, mogu doživjeti transformaciju u iznimno kvalitetan sadržaj.

Naša strast i stručnost jamče da ćete biti zadovoljni angažmanom Gerger Filma, budući da smo posvećeni postizanju optimalnog omjera uloženog i dobivenog. Osim vrhunskih tehnoloških resursa, nudimo i bogato iskustvo te razumijevanje svih aspekata video produkcije.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem jer je vaše zadovoljstvo naša najviša prioriteta.

a
Snimanje vjenčanja
Profesionalna oprema
a
Snimanje Promo videa
U najvišim standardima
a
Snimanje filmova
Održavanje radionica

Počeci karijere

Prije petnaestak godina započeo sam svoju strast prema amaterskom filmu, a ta avantura zauvijek je oblikovala moj stil, metodologiju rada i profesionalni odnos prema filmu. Smatram da je prelazak iz filma u poslovni svijet iznimno ispravan pristup, jer film, kao temelj svakog video stvaralaštva, predstavlja kraljicu umjetnosti, usporedivu s atletikom u sportskom svijetu. Moje putovanje prema profesionalnom videografiranju započelo je iznenada i neplanirano. U početku sam želio postati glumac, no budući da nisam uspio pronaći glumačke prilike, posebno zbog života u Požegi, odlučio sam sam snimati filmove u kojima bih igrao. Za prve projekte unajmljivao sam kamermane i posuđivao opremu, a vlastitu kameru nabavio sam tek nakon snimanja petog filma. Kako su mi ljudi pružali podršku u svemu, osim u montaži, bio sam prisiljen naučiti vještine montaže. Od tada sam proširio svoje znanje i postao profesionalac u videografiji. Sudjelovao sam u brojnim glumačkim i scenarističkim radionicama, što mi značajno pomaže u poslovnim aspektima, bilo da se radi o stvaranju scenarija ili komunikaciji s mladencima na vjenčanjima. Najbolju ocjenu mog rada dao je član žirija na "Trash film festivalu", ističući: "Izniman trud autora i glumaca u filmu. Briljantna forma kratkog igranog filma koji precizno prikazuje suvremeno društvo na izrazito satiričan način. Autor je svoj satiričan pristup primijenio u svakom aspektu filma: glumi, šminkanju, kostimografiji i maske."

GERGER FILM
Potrebno vam je snimanje vjenčanja ili izrada promo videa? Kontaktirajte me.